BIBS GLOW öölutid

Öölutid hakkavad pimedas helendama, muutes öösel luti leidmise lihtsaks nii lapsevanema kui lapse jaoks. Olles ise lapsevanemad, teame milline väljakutse on öösel pimedas lutti leida. Seega on helendavad lutid elu lihtsustamiseks lausa hädavajalikud!

Miks kasutada öölutte?

BIBS öölutid teevad luti üles leidmise lihtsaks nii lapsevanematele kui ka pisikestele ning leevendavad vanemate frustratsiooni, kes peavad keset ööd täielikus pimeduses nutva lapse kõrval lutti otsima. Öölutid aitavad vanematel ja beebidel paremini magada, kuna öösel ei pea tuld põlema ja sellega last üles äratama, et otsida öö jooksul kadunud lutti.

Lihtne pimedas leida

BIBS ööluttidel on praktiline helendav efekt, nii et need on alati leitavad, isegi täielikus pimeduses. 

Kuidas helendavad öölutid toimivad?

Lihtsalt hoia lutti valguse käes 5-10 sekundit. Helendav efekt kestab 8+ tundi.

Bibs night glow pacifiers


Kas öölutid on beebile ohutud?

BIBS'i öölutid on sama kõrge kvaliteediga kui tavalised BIBS lutid, need on põhjalikult testitud ja tunnistatud 100% lastele ohutuks. Luttide ohutus- ja kvaliteedistandardid on äärmiselt kõrged ning kõik lutid vastavad Euroopa standardile EN 1400 + A2.

Ööluttide helendav osa on toodetud lisades lutisanga materjalile värvipigmendi asemel helendavat pigmenti. Seetõttu on helendavate luttide käepide/sang valget värvi.

Nagu kõigi teiste materjalidega, mida luttides kasutatakse, on ka helendav materjal põhjalikult testitud ja ohutu, valmistatud 100% toiduohutust tagavast materjalist ning on BPA-vaba.

Helendav pigment "laeb" end päeva jooksul päikesevalgust neelates. Kui läheb pimedaks, eraldab see neelatud valgust ja on seetõttu pimedas nähtav.

Kui kaua helendav efekt kestab?

See sõltub laadimisest ja valgusallikast. Üldiselt kestab helendav efekt 8+ tundi, kui hoiate lutti ereda valguse käes umbes 5 kuni 10 sekundit.

Vaata öölutte e-poest:
Colour round öölutid
Boheme öölutid 

Artikli allikas: BIBS

Babyluv Studio