Selles blogis räägime Babyluv'i esinduspoe töötajatega.  
Anne-Liis ja Kadri on imetoredad ja usinad Babyluvi poepidajad, kes jagavad oma mõtteid esinduspoe, lemmikbrändide ning lemmiktoodete kohta!

Milline on sinu lemmiktoode Babyluvi valikust ja miks?

KADRI:

Mulle väga meeldivad tooted, mis on praktilised või millel on mõni lisaväärtus. Näiteks imetamisriided, millest mõned sobivad kindlasti kasutamiseks juba raseduse ajal. Või Babyluv kimono onesie ja top, mida on uue pisikese ilmakodanikuga ülimugav kasutada. Või siidivilla bodi ja püksid, mis ei ole kindlasti mõeldud ainult talviseks kasutamiseks, vaid aitavad beebi kehatemperatuuri reguleerida ka suviste kuumadega. Ja no kellele ei meeldiks Moonie karu või jänes, mis peale üliarmsa välimuse aitab beebil rahulikult unemaale jõuda (kusjuures olen kuulnud, et Moonie’t on omale soetanud ka mõned täiskasvanud).
Seega on üsna keeruline välja tuua kõige-kõigemat, kuid kui midagi ikkagi välja tuua, siis eriti suur fänn olen ma rasedatele ja värsketele emadele mõeldud CARÁ toodetel, mis kõik lõhnavad lihtsalt imeliselt! Kas teadsid, et lahkliha massaažiõli võib kasutada ka lihtsalt massaažiõlina ja et kõhuvaht aitab tegelikult suurepäraselt niisutada ka külmast kahjustada saanud käsi? Ja minu eriline pro-tip: võta niisutav näosprei kaasa pikale (lennu)reisile, et end ja oma nahka turgutada allikavee ja sidrunmelissi värskendava lõhnaga.


ANNE-LIIS: 

Babyluvi poes on minu arust kõik asjad nii ilusad, seega on väga raske öelda seda ühte lemmikut. Kui pean valima, siis kõige sügavama mulje on algusest peale jätnud MOONIE kaisukaru, sest midagi sellelaadset pole ma kunagi varem kohanud. Lugedes ja uurides sain aru, kui geniaalne toode see tõepoolest on. Endalgi kui on vahepeal raskusi uinumisega, siis erinevad helisagedused on alati olnud suureks abimeheks. Sellepärast kujutangi ette, kui palju kergemaks on MOONIE sees olev roosa müra lapsevanemate elusid teinud. Täiega mõnus ja lõõgastav, kui ma oleks beebi, siis ma tahaks endale just seda kaisukaru!

Miks peaksid kõik tulema Babyluvi esinduspoodi külla?

KADRI:

Meie pood ei ole lihtsalt pood. See on nagu teine kodu, kuhu sisse astudes tervitab sind soe ja avar ruum, mõnus muusika - ja muidugi mina või Anne-Liis :) Mõnikord on hea enne ostu sooritamist asju oma silmaga näha ja võimalikud küsimused läbi arutada ning siinkohal aitame me hea meelega. Võta aega ja tule üksi või lapsega - meie juures on kõigil mõnus! Kohvikus Kompott valmivad erinevad kuumad joogid ja hoolikalt läbimõeldud komponentidega smuutid ning laste jaoks on meil olemas mänguala nii all kui üleval korrusel.

ANNE-LIIS:

Babyluvi on pood, mida ei saa pelgalt poeks nimetada! Tahaks seda kohta võrrelda isegi koduga, sest igakord kui sinna lähen, pakatab see nii mõnusast soojusest, kuhu on vastu võetud naeratavate nägude ja siira lahkusega. Mitte ükski päev ei möödu Babyluvis ilma kosutava smuuti, mõnusa muusika, toreda seltskonna ja hubase atmosfäärita. Poe sisekujundus ja nendes toimetavate inimeste olemus muudavad selle koha täiesti imetlusväärseks. Kõik on oodatud, just sellisena nagu on! Ja lisaks - kõige ilusama, läbimõelduma ja otstarbekama kaubaga pood! Olen ise täiega selle poolt, et pigem osta üks kvaliteetne ja korralik asi, kui mitu sellist, mille eluaeg on väga üürike. Babyluvi tooted on ausalt ka selliseid, mis kestavad aastaid.

 

Milline bränd pakub alati kõige rohkem üllatusi, heameelt ja rõõmu. Miks?

KADRI:

Mind rõõmustavad alati Konges Sløjd tooted oma hoolikalt läbimõeldud disaini, skandinaavialike printide ja nunnuka välimusega. Samuti on tore üllatuda, millise kangavalikuga tulevad Wildride kandekotid välja.

ANNE-LIIS:

Kindlasti Konges Sløjd pakub minule alati kõige rohkem üllatust ja rõõmu. Nii suure valikuga ja imearmsate toodetega bränd, kust leiab igaüks endale midagi meelepärast. Alati kui nende poolt tuleb meie poodi uusi asju, siis ma vaatan neid suure imetlusega ja mõtlen, kui minul kunagi peaks laps sündima, siis kindlasti kasutaksin just Kongese asju. Olen väga seda meelt, et kõik peab olema nunnu ja armas. Õnneks lapsed seda niigi on, aga eriti vahva on seda veel rõhutada erinevate riiete ja mänguasjadega. Konges Sløjd on selleks ideaalne!

Kadri & Anne-Liis, Babyluv Flagship Store Clerks

Kadri & Anne-Liis

 

 

Babyluv Studio