Selles blogis vastame korduma kippuvatele küsimustele Moonie kaisulooma kohta, mis on üks armastatuim toode Babyluv tootevalikus ning suurepärane abivahend beebi magamapanekul.

Miks Moonie nii populaarne on?

Moonie ei ole lihtsalt armas kaisuloom vaid ülinutikas beebi uinumisabiline. Moonied on varustatud targa mooduliga, milles on ühendatud eri värvidega öölamp, roosa müra helid ning nutusensor.

Kas Mooniede kasutamiseks on vaja patareisid?

Moonie ei vaja töötamiseks patareisid, sellel on sisseehitatud aku, mida saab laadida pakendis kaasas oleva USB juhtme kaudu. Moodul saabub juba täislaetuna ja on karbist välja võttes koheselt kasutatav.

Kaua Moonie ilma laadimata töötab?

Täislaetuna töötab Moonie moodul kuni 8 tundi kui nii valgus kui heli on püsivalt sisse lülitatud.

Mis vahe on karul ja jänesel?

Nii karu kui jänku on varustatud identse sensoriga ja funktsioonidega. Vahe on ainult selles, et üks on jänku 🐇 ja teine on karu. 🐻 

Moonie kaisuloom, beebi uneabiline, Mooni karud ja jänesed

Mida nutusensor täpselt teeb?

Pärast 60 minutit lülitub Moonie välja ja läheb 3-tunnisele ooterežiimile, mille ajal aktiveerub nutusensor. Nutusensor on nutikas tehnoloogia, mis tuvastab üles ärganud beebi nutu ja lülitab viimasena mängitud heli veel 60 minutiks sisse ja tsükkel kordub. Nii saab beebi jälle rahuneda ja uinuda.

Milliseid helisid Moonie mängib?

Moonie roosa müra helid ei ole arvutiga loodud, vaid salvestused pärismaailmast. Moonie mängib 5 erinevat looduslikku rahustavat heli - südamelöögid, tuulesahin, vihmasabin, metsakohin ja merelained. Näiteks südamelöökide puhul on tegu reaalse helisalvestusega emaüsast, merelainete puhul on tegu Läänemere lainetega ning metsahelid on salvestatud Tatra mägedes.

Lisaks mängib Moonie ka rahustavat unelaulu, mis on esitatud kalimbal. Kalimba ehk pöidlaklaver on väike traditsiooniline Aafrika pill.
Heli saab lihtsalt vahetada vajutades 2x Moonie kõhule. 

Miks just roosa müra?

Juba ema kõhus on beebid ümbritsetud madala sagedusega helidest, mis koosneb emaka sees hingamise ja südamelöökide rütmist. Sel põhjusel on looduslik roosa müra beebidele kõige ohutum ning pakub turvalist tunnet ja mõjub rahustavalt. 

Roosa müra korral väheneb kõrgete helisageduste võimsus, tänu millele on kõrgsagedushelid beebidele ohutul tasemel. Ühtlane roosa müra summutab kõrvalised olmehelid ja aitab beebidel kiiremini rahuneda ja magama jääda. Uuringud näitavad, et roosa müra lapse une ajal aitab pikendada sügava une faasi, parandada üldist unekvaliteeti ning vähendada võimalikke ärkamisi.

Moonie kaisuloom, beebi uneabiline, Mooni karud ja jänesed

Kas Moonie on vastsündinule ohutu?

Moonied on 100% beebidele ohutud, sest need on valmistatud GOTS sertifikaadiga puuvillast, mille kasvatamisel ei kasutata pestitsiide ega toksilisi väetisi. Kasutatakse ainult mittetoksilisi värvaineid. Iga mänguasja täidis pärineb taaskasutatud materjalidest.

Kõik Moonie tooted on testitud Šveitsi laboris (SGS Switzerland Test Laboratory) ning vastavad vajalikele ohutus- ja kvaliteedinõuetele, mis kinnitab nende sobilikkust vastsündinutele.

Kuidas öölamp töötab?

Moonie kaisulooma kõhus on mahe öölamp 7 erineva värvitooniga. Mahe valgus võimaldab beebit toita ja mähkmeid vahetada ilma täiendavat valgusallikat sisse lülitamata. Kui beebi hakkab nutma, lülitub lamp koos roosa müra heliga sisse ning see rahustab beebit.
Led-lamp ei kuumene üles ja on seega turvaline.
Öölampi on mugav kasutada ka juba suurema lapse puhul, kes tihti pimedust kardavad. Öölampi saab kasutada siis ilma helita ja jätta põlema kogu ööks.

Kuidas Mooniet puhastada??

Mooniet võib pesta käsitsi või pesumasinas käsipesu režiimil, kuid enne eemalda Moonie kõhust moodul!

Ja viimane küsimus - milline on sinu lemmik, kas karu või jänes?

Vaata Moonie karusid ja jänkusid siit.

Moonie öölamp

Babyluv Studio