Silikoonist sööginõud on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks kui ohutu ja keskkonnasõbralik alternatiiv keraamilistele lauanõudele.

Silikoonist laste sööginõude üks peamisi eeliseid on nende vastupidavus. Erinevalt keraamilistest nõudest, mis võivad kergesti puruneda, on silikoonist taldrikud, kausid ja tassid painduvad ning taluvad igapäevast kasutamist. Eriti oluline on see beebinõude puhul kui beebid alles õpivad sööma ja võivad asju maha pillata. 

Silikoonist lauanõud on kerged, nii et beebidel on neid lihtne käes hoida. Lisaks on silikoon kuumakindel, mis teeb selle kasutamise mikrolaineahjus ja nõudepesumasinas ohutuks ning mugavaks.

Silikoonist sööginõud on ka kergesti puhastatavad. Materjal on mittenakkuv, nii et toit ei jää sinna külge kinni ning nõuaid on lihtne pesta vee ja seebiga või nõudepesumasinas.

Atelier Keen silicone tableware

@smultronlina

Meie valikusse on värskelt lisandunud imelise Rootsi brändi Atelier Keeni silikoonist sööginõud beebidele ja väikelastele.

Lastenõud on saadaval stiilsetes neutraalsetes värvides, mis on inspireeritud moe-, kunsti- ja sisekujundustrendidest ning näevad tõeliselt ilusad välja. Lisaks on need mittetoksilised, BPA-, PVC-, ftalaatide-, plii- ja kaadiumivabad ning ohutud kasutamiseks nii külmikus, mikrolaineahjus ja kui ka nõudepesumasinas.  

Atelier Keeni kõik tooted on pakendatud plastikuvabalt, muutes selle brändi tooted keskkonnasõbralikuks valikuks.

Atelier Keen tableware

@smultronlina

Atelier Keeni valikust on meieni jõudnud hulk tooteid, millest meie suured lemmikud on näiteks:

  • Silikoonist sangadega joogitops


    - pehme ja ergonoomiline, sobides nii ideaalselt väikestele kätele. Nokaga tassil on kaks käepidet muutes selle väikelapsele kasutamiseks mugavaks. Isegi kui tass kukub maha, siis pole tarvis muretseda, jook ei pääse topsist välja.

  • Sektoritega silikoonist imininapaga taldrik


    - Sinu beebi esimene taldrik, mis täidab kõik nõudmised. Iminapp hoiab taldriku kõvasti söögitooli küljes kinni vältides nii taldriku libisemist ja toidu mahakukkumist. Sektorid takistavad toidul omavahel kokkupuutumast. Mõnele beebile on see eriti tähtis. :) Kõrged ääred takistavad toidul üle ääre pudenemast.

  • Silikoonist taldrikmatt


    - kombinatsioon lauamatist, taldrikust ja kandikust, mis on ideaalne perioodiks kui väike toiduavastaja õpib iseseisvalt sööma. Aseta sellele kõrge servaga stiilsele lauamatile beebi söögitaldrik või kauss, tass ja söögiriistad ning laud jääb puhtaks. Sobib oma suuruse poolest ideaalselt IKEA Antilop või Stokke Tripp Trapp tooliga.

Atelier Keen silicone tableware

Atelier Keeni need ja teised stiilsed sööginõude tooted leiad siit. Neist saad kokku panna kogu vajaliku beebi sööginõude komplekti.

Babyluv Studio