Tere tulemast Selveri beebimaailma! Alates jaanuarist 2024 leiad Babyluvi kureeritud beebitoodete valiku 64. Selveris üle Eesti. Selverite lai katvus tagab, et kvaliteetsed beebitarvikud oleksid lihtsalt ja kiirelt kättesaadavad kõigile. Nii ongi parim beebimaailma valik lähemal kui eales varem ning oma kodu-Selveris saad ühekorraga täita nii oma köögikapi kui ka beebitarvikute varud. Mugav, kas pole?

Selveri sortimenti oleme hoolikalt valinud kvaliteetsed tooted, mis on loodud selleks, et muuta nii beebi kui ka ema elu lihtsamaks ja mugavamaks. See on valik, mida saad usaldada ja mis kasvab koos sinu lapsega. Suuremates kauplustes on väga lai valik erinevaid beebitarbeid, nii enda tarbeks kui katsikukingituseks, kuid ka pisematest poodidest leiad kõik hädavajaliku.

Selverites on esindatud tuntud kaubamärkide tooted nagu BIBS, Moonie, Filibabba, BEABA, Bebe Bonchic, Wildride, Momkind ja That's Mine. Need on tooted, mida Babyluvi kliendid pikalt armastanud on, lisaks oleme otsinud valikusse ka uusi tooteid, mida beebiga peres kindlasti vaja läheb.

BIBS pacifiers



BIBS - Taani brändi ikoonilised lutid on armastatud beebide poolt juba üle 40. aasta. Selveri sortimendist leiad erineva suuruse ja lutiotsaga lutid, helendavad öölutid, lutipudelid, lutiketid, -karbid, söögiaja tooted ja palju muud. Suuremates Selverites leiad lutiriiulilt ka abistavat materjali, mis selgitab luttide erinevusi ja aitab sul valida sobiva. Leafletil on ka meie telefoninumber, nii on sul võimalus küsida nõu meie poepidajatelt kui seisad Selveri leti taga ja ei tea, millist lutti või toodet valida.

Moonie - armastatud Moone kaisukarud ja -jänkud on beebi uinumisabilised, mis oma roosa müra helide, nutusensori ja öölambiga aitavad beebil kiiremini rahuneda ja magama jääda. Moonie sobib ideaalselt ka katsikukingituseks. Nüüd on Selver hea koht, kust kiirelt kingitus kaasa haarata. Võid kindel olla, et Moonie on oodatud kingitus ja jääb kasutusse pikaks ajaks.

Moonie organic bear



Bebe Bonchic - Babyluvi uus alambränd, mille südameasjaks on pakkuda praktilisi, turvalisi ning kvaliteetseid beebitarvikuid, mis teevad pisikese eest igapäevase hoolitsemise lihtsamaks. Valikust leiad puuviljaluti, näpuhambaharjad, küünehoolduskomplekti ja ühekordsed aluslinad.

Filibabba - beebile ja väikelapsele toidu tutvustamine ja pakkumine on uus ja põnev maailm, seega valisime Selveri sortimenti kõik esmavajaliku, et söögiaeg oleks võimalikult mõnus ja muretu. Lisaks on Filibabbalt valikus ka toredad kõristid ja närimisrõngad.

BEABA - imetore bränd, mis ühendab uusima tehnoloogia kaasaegse disainiga. Selveri valikus on palju vajalikke tooteid nii beebidele kui väikelastele, kraadiklaasist pudeliharja ja beebivannini.

Momkind - selleks, et ka naistele tuge pakkuda, lisasime beebitarvikute sortimenti ka värsketele emadele mõeldud tooteid, mis on esmavajalikud, kuid ei ole hetkel veel piisavalt laialdaselt kättesaadavad. Nii leiad Selverist näiteks pesupudeli, sünnitusjärgsed aluspüksid, rinnapadjad ja veel mitmed tooted, mis toetavad emasid sünnitusjärgsel ajal.

Momkind products



That’s Mine - suurematest Selveritest leiad ka That’s Mine tooteid, mis motiveerivad lapsi pikemalt mängima. Näiteks on valikus kvaliteetsed kauni disainiga mängumatid, et kõhuli olemise aeg oleks eriti mõnus. Lisaks beebipeegel ja mängutunnel, mis muudavad mänguaja veelgi lõbusamaks.

Wildride - väikelapse kandekott, mis on lihtne ja kiire väikelapse puusal kandmise lahendus. Ideaalne abivahend kui plaanid väikelapsega reisile, poodi, linna, parki vm minna, kus ta soovib kord sülle ja siis jälle sülest maha. Kandekott on disainitud kasutamiseks alates 9.elukuust kuni 20 kg kaaluva lapsega.

Wildride toddler swing carrier


Olenemata sellest, kas alles ootad oma beebit või oled juba uhke lapsevanem, leiad nüüd Selverist kõik vajalikud tooted, et hoolitseda oma pisikese eest parimal võimalikul viisil.
Järgmine kord Selveri toidupoodi minnes, mine avasta ka beebitarvikute valikut ning vaata, mida põnevat ja valikku sealt enda pere jaoks leiad! Kui oled harjunud poodlema e-Selveris, siis leiad beebitarvikute kategooria ka sealt. 

Jälgi meid ka instagramis @babyluvstudio, et olla kursis, mida põnevat nii meil kui ka koostöös Selveriga toimub.

Babyluv Studio