Selles blogis vastame enim korduma kippuvatele küsimustele WILDRIDE väikelaste kandekottide kohta! Wildride on uuenduslik toode ja must-have abimees, et võtta ette pisikesega ühiseid avastusretki.

Mis toode on Wildride kandekott?


Me kõik teame, millised on väikelapsed, kui aeg on välja minna. Nad tahavad aina enam ja enam ise ringi liikuda, joosta, roomata, mängida ja maailma avastada, kuniks ühel hetkel väsivad. Seega aeg-ajalt vajavad nad toetamist ja kohta puhkamiseks, et pärast seda jälle uuele seiklusele vastu astuda. Ja kus oleks seda parem teha kui oma ema või isa kätel ja süles.
Aga paraku nendes kätes pole alati piisavalt jõudu ja vastupidavust. Ja nii tekkiski Wildride. Spetsiaalselt väikelastele disainitud kandekott, mis on lihtne, kerge, väike ja kompaktne väikelapse puusal kandmise lahendus.

Wildride sai alguse Hollandis, kahe armastava lapsevanema - Britt Schoorl ja Joost Hultink’i poolt. Nende missioon on muuta iga seiklus väikelapsega võimalikult mugavaks ja nauditavaks, nii lapse kui lapsevanema jaoks. Kandekott sai loodud selleks, et pakkuda lapsele armastust, kiindumust ja vabadust liikumisel ning samal ajal ka lapsevanemale mugavust.

Wildride väikelapse kandekott, hall panter


Kuidas Wildride kandekotti kasutatakse?


Küljel kantav kandekott on ergonoomiline nii lapsele kui kandjale. Kandekott pakub väikelapse kandmisel vajalikku tuge, muutes selle ideaalseks järgmises etapis kui laps on kõhukotist välja kasvanud või ei soovi seal enam olla, samuti kasutamiseks kohtades, kus käruga on ebamugav liikuda. 

Koti saab täiskasvanu panna risti üle õla ning lapse hõlpsasti sinna sisse haarata. Kandekotti saab kasutada pea 3 aastat.

Kui suurele lapsele on Wildride mõeldud?


See sobib ideaalselt 7–20 kg kaaluva (u 9 kuud kuni 4a) lapse kandmiseks. Pane tähele - olenemata lapse vanusest ja suurusest, peab kasutamise ajal last selja tagant käega toetama!

Millal ja kus Wildride kandekotti kasutada?


Wildride kandekotti saab kasutada igal hooajal ja igaks seikluseks. Jaluta metsas, rända mööda muuseume, uita rannas, tee kiire poetiir või jalutuskäik linnas, külasta loomaaeda või mänguväljakut.
Wildride kandekott on eriti praktiline kohtades, kuhu ei saa käruga ligi või kus käru on ebamugav kasutada.
Wildride kandekotti saab kaasa võtta igale poole. Lihtsalt voldi see kokku ja võta kaasa, see võtab väga vähe ruumi ja on kompaktne.

Kas soovid oma puhkuse ajal reisida kergelt? Siis pista kotti või kohvrisse ka Wildride kandekott. Sellega on mugav liikuda nii lennujaamas kui sihtkohas jalutuskäigul rannas või linnas. Suureks eeliseks on see, et sinu pisike saab segamatult ümbrust vaadelda, samal ajal kui sina saad vabalt liikuda. Puhkusereis lastega on nii palju lihtsam. Võta Wildride endaga kaasa ja kasuta alati kui seda vajad.

Wildride väikelapse kandekott, lilla velvet


Kas Wildride kandekott on mõeldud nii naistele kui meestele?


Kandekott on mõeldud kõigile. Ideaalne emadele, isadele, tädidele, onudele jt. Kas sa teadsid, et väikelaste kandekott on just isade lemmik, peamiselt tänu kasutamise lihtsusele?

Kanna oma väikelast enda lähedal kui ta on väsinud. See on parim tunne!

Vaata kasutamise kohta videot https://vimeo.com/703185779.

Vaata kõiki Wildride väikelaste kandekotte e-poest.

 

Wildride väikelapse kandekott, hall-must panter

Babyluv Studio