Tavapäraselt läheb uue lapse sünni puhul kogu tähelepanu uuele ilmakodanikule, keda kingituste ja üllatustega üle kallatakse ja seda juba enne tema sündi. Kuidas aga tunneb selle kõige juures ennast tulevane või värske ema? Kuidas tema füüsiline ja vaimne tervis vastu peavad? Kas on midagi, mis teda sellel uuel eluperioodil toetaks? Laps peab muidugi tundma, et on oodatud ja hoitud, aga sedasama peaks oma lähedaste poolt tundma ka ema.

Teame, et lapse ja ema heaolu käivad käsikäes, seetõttu valime alati beebi- ja lasteasjade kõrval oma tootevalikusse ka parima valiku tooteid, mis ema toetaksid, hoiaksid ja elu pisikese kõrval natukene lihtsamaks teeksid. Oleme sinu jaoks välja otsinud 10 toodet, mis on suurepärased kingitused emale nii rasedusperioodil kui pärast lapse sündi. Järgmisel korral külla minnes tuleta endale meelde, et armsa pisikese kõrval ka tublit ema meeles peaksid, kas siis kingituse või küsimusega ‘’kuidas sul päriselt läheb?’’.

Babyluv kinkekaart, e-kinkekaart

1. Babyluv kinkekaart

Kui me peaksime valima tulevase ema jaoks ainult ühe kingituse, oleks see Babyluv kinkekaart. Tee kingitus, mida saab kasutada ükskõik millise toote soetamiseks meie poest. Nii saab kingituse saaja valida just selle toote, mida tal vaja. Kinkekaarti ei pea kasutama korraga.
Saadaval ka e-kinkekaart

CARA kõhuvaht

2. CARÀ kõhuvaht

See vahulise tekstuuriga rikkalik kreem on loodud hooldamaks naise õrna nahka spetsiaalselt raseduse ja sünnitusjärgsel ajal. Loodusliku koostisega kreemis on nii tugeva venitusarme ennetava toimega porgandiõli kui meeleolu tõstev apelsini eeterlik õli. Vahu pealekandmine on värske ema jaoks ideaalseks võimaluseks luua oma beebiga kontakt.

CARA niisutav näesprei

3. CARÀ näosprei

Tulevast ema saab toetada kinkides talle näiteks 100% looduslikest koostisosadest valmistatud sidrunmelissiga värskendava näosprei, mis on disainitud spetsiaalselt sünnituseks. Võrratu lõhnaga sidrunmeliss on tuntud spasme leevendava ja tuju parandava toime poolest. Sprei sobib ideaalselt ka menstruatsiooni ajal või kuuma ilmaga kasutamiseks - proovi järele!

Studio Noos Teddy kosmeetikakott

4. Studio Noos Teddy kosmeetikakott

Häid kosmeetikakotte pole kunagi liiga palju. Eriti eluperioodil, mis on niigi kaootiline ja kiire. See käsitsi valmistatud kosmeetikakott on stiilne ja praktiline mahutades ära kõik olulise, mida ema välja minnes enda või lapse eest hoolitsemiseks võiks vajada.

Babyluv Studio scrunchie

5. Babyluv Studio scrunchie

Kas filmides või päriselus oleme kõik näinud vastsündinu ema, kelle juuksed on kinni seotud super sassi, sest enda soengule mõtlemine on viimane asi, millele sul on aega mõelda. See juuksekumm on disainitud mitte ainult praktiliseks, vaid ka selleks, et igati hea välja näha. Sassis kakuke või hobusesaba näevad nii ilusad välja kui ka minimalistliku ajatu ehtena randmel.

6. Najell rasedus- ja imetamispadi

Miski ei ole luksuslikum kui Najell rasedus- ja imetamispadi. Reguleeritava tugevuse ja mitmete funktsioonidega padja abil leiab tulevane ema alati asendi, kus on kehal mugav lõõgastuda ja rasedusaegseid vaevusi leevandada. Ühe padja sees on nutikalt integreeritud kaks imetamispatja, pakkudes  paindlikku tuge nii raseduse ajal kui pärast beebi sündi. 

Pure Shores Botanical Repair tahke šampoon

7. Pure Shores Botanical Repair tahke šampoon

Ilusad juuksed mängivad suurt rolli selles, et naine end hästi tunneks. Saame oma kogemusest öelda, et oma lubadust täitvate juuksehooldustoodete leidmine ei ole lihtne. Seda enam julgeme soovitada seda loodusliku koostisega tahket šampooni, mille kasutamine on lihtne ja kiire ning mis jätab juuksed puhtaks, siledaks ja kaunilt läikivaks. Lisaks ei tekita pakendivaba toode stressi veel ühe plastpakendi näol vannitoa riiulil.

Haan kehakreem

8. Haan kehakreem

Naha eest hoolitsemine peab olema lihtne, kiiresti teostatav ja tõhus. Haani kehakreem mitte ainult ei toida nahka, vaid ka pinguldab ja taastab selle mikrobioomi tasakaalu. Lisaks on selle pakend taastäidetav. Võime öelda, et see on üks tõeliselt stressivaba viis oma nahka hellitada.

Haruu 100% linane kimono

9. Haruu 100% linane kimono

Igal naisel võiks olla kapis vähemalt üks kimono - seda on lihtne kanda ja sobib nagu valatult iga kehaehitusega ning on supermugav ja aegumatu riideese. See 100% linasest kimono sobib kandmiseks aasta läbi, sest on nii hingav kui soojust reguleeriv. Vahet ei ole, mida parasjagu kannad, kimono muudab selle vaevata stiilseks ja tõeliselt lummavaks.

Tajinebanane imetamispluus Coup De Blouse

10. Tajinebanane imetamispluus Coup De Blouse

See imetamispluus on midagi teisest maailmast – õrn, naiselik ja luksuslik. See on suurepärane vaheldus klassikalistele imetamise ajal kantavatele T-särkidele ja dressipluusidele. Võid kindel olla, et ilus hingav kangas ja mugavad tõmblukud külgedel muudavad selle pluusi kiiresti imetava ema lemmikesemeks.

 

Babyluv Studio