Lapsevanemaks olemine on põnev teekond täis hindamatuid hetki ja uusi kogemusi. Siiski võib igapäevaste rutiinide ja väljasõitude korraldamine beebide ja väikelastega olla omaette väljakutse. Õnneks tulevad siinkohal appi innovatiivsed lahendused nagu Hollandis välja töötatud uuenduslik The Jiffle wagon vankrikomplekt, mis on loodud lapsevanemate elu lihtsustamiseks. 

Turul on väga palju erinevaid lapsevankreid. Ootasime kaua, et leida midagi tõeliselt uuenduslikku, mida meil on nüüd hea meel teieni tuua. 

The Jiffle wagon vankrikomplekt ühendab endas lapsevankri, jalutuskäru, seisulaua, hoiukorvi / järelveetava käru, muutes selle mitmekülgseks 6in1 tooteks. Oma ainulaadse disainiga pakub see vanematele paindlikku lahendust laste ja asjade transportimiseks igapäevaste tegevuste käigus ning väljasõitudel. 

See vankrikomplekt on ka ideaalne reisikaaslane. Seda on lihtne kokku panna, hoiustada ja transportida, võimaldades hõlpsasti avastada uusi sihtkohti kogu perega.

The Jiffle wagon koos vankrikorviga


Käruraami kasutamisel koos vankrikorviga on see suurepärane valik vastsündinutele ja imikutele. Vankrikorv pakub beebile õuesolekul mugavat ja turvalist paika magamiseks ja puhkamiseks. Unikaalne vedrustus otse vankrikorvi all tagab sujuva sõidu.

Beebi jaoks on oluline hea ventilatsioon, eriti suvel. Jiffle ventileeritaval vankrikorvil on äärmiselt lihtne reguleerida õhuvoolu mõlemalt küljelt. Ventilatsiooni saab avada, sulgeda või leida vahepealne asend vastavalt olukorrale. Lisaks võimaldab küljelt läbipaistev vankrikorv last hõlpsasti jälgida. Kui sinu partner, vanaema või vanaisa sinuga koos jalutab, saavad nad samuti vankrikorvi külje kaudu last näha.

Ventilatsiooni saab reguleerida ka päikesevarjul ning istmeosal. Lükka päikesevari täielikult lahti, et saada lisaõhutust ja kaitsta last päikese eest.

Keevitatud raam, just nagu jalgrattal, muudab selle tugevaks jalutuskäruks. Lükkesang on reguleeritav kõrgusele 85-110 cm. Kõik rattad saab kiiresti eemaldada.

The Jiffle wagon koos vankrikorviga beebi jaoks

The Jiffle wagon koos ventileeritava vankrikorviga


The Jiffle wagon koos istumisosaga


Umbes 6-kuusena soovib sinu beebi rohkem istuda ning selleks puhuks on saab vankrikorvi mugava istumisosa vastu välja vahetada. Istumisosa on ümberpööratav, tagades et laps saab vaadata kas sind või avastada ümbritsevat maailma näoga sõidusuunas. Istmel on 5-punkti turvarihmad koos pehmete õlapatjadega. Istumisosa puhkamise ja magamise asend ning suur päikesevari pakuvad lisamugavust. Istumisosa vooderdust on lihtne eemaldada ja pesta ning kuuma ilmaga võib selle lihtsalt ära võtta ja kasutada istumisosa ilma selleta.

The Jiffle wagon koos istumisosaga



Suur hoiukorv


Suur hoiukorv / kaubakorv (60L) on usaldusväärne kaaslane poeskäikudel ja muude igapäevatoimetuste tegemisel. See on ideaalne paik vajalike esemete hoiustamiseks, kui oled oma lapse või lastega käruga liikvel. Puudub vajadus kottidega žonglöörida, samal ajal kui laps tunneb end kärus mugavalt. Hoiukorvis on piisavalt ruumi, sellele saab hõlpsasti ligi nii vankri ees- kui tagaosast ning kaubakorvi saab lukkudega sulgeda. Auto juurde jõudes, saad kogu sisu hoiukorvi jätta ja otse autosse tõsta. Just nagu kohvri.

Hoiukorv



Sisseehitatud seisulaud


Kas sul on lisaks beebile ka väikelaps või eelkooliealine laps, kes oskab püsti seistes tasakaalu hoida? Lase suuremal õel või vennal kaasa sõita sisseehitatud seisulaual seistes. Seisulaud on integreeritud käruraami. Ei pea midagi lisaks paigaldama või ostma. Vajadusel saad seisulaua välja tõmmata ja sama lihtsalt tagasi lükata kui seda enam ei vajata. Seisulaud on valmistatud jätkusuutlikust bambusest ja ning on pealt libisemiskindel.

The Jiffle wagon sisseehitatud seisulaud


Järelveetav käru


The Jiffle wagon ei ole mitte ainult lapsevanker, vaid on kasutatav ka järelveetava käruna, mis sobib suurepäraselt nii jalutuskäikudeks lastega kui ka mugavaks kaubakäruks. Eemalda hoiukorv käruraami küljest ning lisa käepide ning hoiukorv muutub mitmekülgelt kasutatavaks järelveetavaks käruks. Ideaalne mõnusaks ajaveetmiseks loomaaias või teemapargis. Laps saab kergesti sisse ja välja ronida või saab seda kasutada asjade transportimiseks. Käru on väga tugev ja suure kandevõimega, selle põhi on valmistatud jätkusuutlikust bambusest. Lisaks on eraldi juurde ostetav käru sisse käiv pehmendusega iste.

The Jiffle wagon järelveetav käru


The Jiffle wagon koos turvahälliga


Sinu beebi turvahäll sobitub käruraamile koos Jiffle adapteritega. Kui turvahäll on raamile kinnitatud, saab laps seal mugavalt sõita, ilma et teda peaks ümber tõstma. Mugavust lisab vedrustus, mis asub otse turvahälli all, sama nagu ka vankrikorvi ja istumisosa puhul.

The Jiffle wagon koos turvahälliga



The Jiffle wagon kahe lapse käruna


The Jiffle wagon pakub kahe lapse käru funktsionaalsust kui kasutada istumisosa ja hoiukorvi kombinatsiooni. Sest hoiukorv ei paku mitte ainult rohkelt ruumi asjadele, vaid ka mugavat istumisvõimalust teisele lapsele. Tänu keevitatud alumiiniumraamile ja kergele bambusest põhjaplaadile talub kaubakorv kuni 60 kg koormust. Mugavust suurendab eraldi juurde ostetav pehmendusega iste.

Isegi kolmandal lapsel on võimalik käru kasutada seistes hoiukorvi alt väljatõmmataval seisulaual. Kui lapsed aga enam istuda ei taha, saavad nad järelveetavas kärus lõbutseda ja üksteist vedada, mis garanteerib hea tuju ja enam ei teki vaidlusi selle üle, kes kuhu istuda saab. Seega kasvab Jiffle tõesti koos sinu perega, alates turvahällist ja beebivankrist, kuni jalutuskäru ja järelveetava käruni.

The Jiffle wagon kahe lapse käruna


Lisatarvikud


The Jiffle wagon funktsionaalsust täiendavad mitmed lisatarvikud. Nende hulka kuuluvad talviseks ajaks sobiv soojakott, vihmakile, putukavõrk, turvahälli adapterid ja järelveetava käru iste pakkudes lisamugavust, kaitset ja mitmekülgsust. Kohanda oma käru vastavalt vajadustele ja eelistustele. 


Baby Innovation Award 2022 & 2023 võitja


The Jiffle wagon on lihtsalt parim käru ja seetõttu pälvis see Saksamaal toimuval Kind und Jugend messil Baby Innovation Award autasu 2022 ja ka 2023.
Žürii hinnang:
"Väga mugav käru paljude funktsioonidega: jalutuskäru, kaubakorv ja integreeritud seisulaud. Vedrustus vankrikorvi all on suur pluss, samuti ventilatsioonivõimalused kandekorvi külgedel. Jiffle’t on lihtne puhtana hoida ja seal on piisavalt panipaiku."

The Jiffle wagon järelveetav käru


Mida kliendid räägivad


Iris K: "See jalutuskäru on ideaalne, eriti kevadel ja suvel, mil last on võimalik alati päikese eest piisavalt kaitsta. Tänu ventilatsioonsüsteemile jõuab lapseni piisavalt õhku."

Martine K: "Täiuslik jalutuskäru, kui teil on lisaks ka väikelaps. Eriti ideaalne on sisseehitatud ratastel seisulaud. Te ei löö end selle vastu jalutades ära ja käru lükates ei pea küürakil käima.

Iris van O: "Minu arvates on see kõik-ühes jalutuskäru. Kõik on läbimõeldud ja saame oma 1- ja 3-aastaseid lapsi lihtsalt transportida. Olgu nad siis istumas jalutuskärus, püsti seismas või lamamas, neile see meeldib ja ka meile vanematena. Hoiuruum on suur ja ratastel seisulaud ideaalne!"

Diana R: "Väga mõnus käru erinevate vanustega lastega. Mugav ja funktsionaalne."

Proovi Jiffle’i uskumatult mitmekülgset 6in1 kärukomplekti, mis kohaneb ja kasvab koos sinu lapse ja perega. Soovid käru näha, katsuda ja proovida? Tule külla Babyluv esinduspoodi ja proovi ise järele.

Babyluv Studio