Kui me Babyluv Studio brändiga alustasime, oli meie eesmärgiks pakkuda kvaliteetseid, aga samal ajal jätkusuutlikke ja ilusaid asju beebidele ja nende vanematele. Selliseid, mis teeksid elu väikelapsega lihtsamaks ja nauditavamaks. Kui olime jõudnud kohta, kus tundsime, et meie läbimõeldud tootevalik katab beebi ja väikelapse vajadused ja teeb samal ajal ka värskete vanemate elu mugavamaks, saime aru, et nüüd on aeg ka vanemate heaolule suuremat rõhku pöörata. Sellest hetkest sai alguse idee, millest tänaseks on sündinud väikelapse ema vajadusi arvestav koduriiete kollektsioon, mis annab emale kui naisele võimaluse end igapäevaelu ja pere kõrval tõeliselt hoituna ja naiselikuna tunda. Jah, me räägime meie esimesest emadele loodud riiete kollektsioonist Mom Collection.

Mugav, praktiline, ilus, naiselik


Mom kollektsiooni disainimisel lähtusime kahest omadusest, mille osas austusest emade vastu polnud me nõus järeleandmisi tegema - riided peavad olema väikelapsega toimetavale emale päriselt MUGAVAD ja PRAKTILISED, aga seejuures ka ILUSAD ja NAISELIKUD. Lõpptulemus täpselt selline saigi – ema õrna ja hoolitsevat, aga samas tugevat ja vastupidavat olemust kannab edasi pehme puuvillane musliinkangas ning naiselikkust ja ilu hoiavad kaunid lõiked ja ilusad toonid, mis igat naist tõeliselt komplimenteerivad. Seda nii kodukeskkonnas kui välja minnes!

Babyluv Studio kollektsioon emale

Musliinkanga maagia


See, et me musliinkangast armastame, ei ole saladus. Kasutasime musliinkangast juba oma esimeste toodete, beebitekikeste ja lappide jaoks ning ka aastaid hiljem on see materjal end mitmel moel tõestanud. Alustame sellest, et sage pesemine ei vähenda musliinkanga omadusi, vastupidi - musliin muutub pestes tõesti aina pehmemaks ja säilitab seejuures oma kohevuse. Ideaalne materjal lemmikriiete jaoks, sest võid kindel olla, et need püsivad väsimatult sinuga aastaid! Lisaks on musliin suurepäraste kehatemperatuuri reguleerivate omadustega. Kodus lapsega toimetamine ei ole kindlasti lihtne ja üldiselt ka mitte rahuliku tempoga töö, seega on eriti oluline, et riided toetaksid lisaks mõnusale puhkehetkes viibimisele ka aktiivset liikumist. Musliinist valmistatud riided ei aja tänu heale niiskusimavusele nahka higistama ning samal ajal ei lase kehal näiteks suvel päikese käes üle kuumeneda. Oleme ise proovinud ja teame – musliin on ideaalne valik, et end kogu päeva vältel värskena hoida!

Babyluv Studio mähkmepüksid, ema hommikumantel

Toonid ja lõiked


Kuidas saab aga ühest suurepärasest kangast kõigile emadele sobiv riideese? Algas kõige põnevam etapp – välja tuli valida musliinkanga toonid ja luua universaalsed lõpuni viimistletud lõiked. Toonide valikul lähtusime meie signatuurvärvideks saanud õrnadest pastelsetest toonidest, mis ei väsita, sobivad igasse olukorda ja ei lähe moest. Nii saigi kollektsiooni toonideks valitud valge, helebeež ja õrn pastelne lilla. Viimane lubab baastoonide kõrval naiselikul säral veel eriti eredalt õitseda.

Babyluv Studio ema kleit, hommikumantel

Kas teadsid?

Disainime ja valmistame kõik Babyluv Studio riided Eestis, sest lisaks kodumaise tootmise toetamisele annab see meile võimaluse näha kogu õmblusprotsessi väga lähedalt.

Meile meeldib käia ateljees lõikeproovidel ja veenduda selles, et kõik kollektsioonid saavad koostöös õmblejaga ideaalseks viimistletud. Mom kollektsiooni jaoks disainisime neli omavahel sobivat must-have toodet: valgest musliinkangast püksid ja hõlmikpluusi, helebeeži hommikumantli ja õrnlilla kleidi.

Must-have tooted Mom-kollektsioonis


Musliinist Milk pluus ja Bloom kleit on kauni imetamiseks sobiva lõikega, mis paneb ka väsinud ema end lisapingutuseta naiselikuna tundma. Need stiilsed rõivad sobivad ideaalselt kandmiseks ka kodust väljaspool. Milk püksid on teadlikult loodud olema kerged ja hingavad, et igas olukorras, sh ka sünnitusest taastumise ja menstruatsiooni ajal oleks päriselt mugav olla. Ja lõpetuseks Moon hommikumantel, mis on meie meelest kirsiks tordil kõigi teiste toodete kõrval, sest sobib kandmiseks nii kollektsiooni teiste riiete peal kui ka iseseisvalt, riietega või riieteta.

Babyluv Studio mom collection, kollektsioon emale

Kuigi Mom kollektsioon on loodud pidades silmas eelkõige väikelapse ema igapäevaseid vajadusi, pakub see rõõmu ja mugavust kõikidele naistele. Meid teeb õnnelikuks, kui saame teile pakkuda midagi, mille puudumisest te enne teadlikud ei olnud. Kui otsid midagi erilist ja mugavat iseendale, sõbrannale või oma naisele, siis tea, et Mom Collection pakub just seda.

Babyluv Studio