Selleks, et lutipudeli kasutamine oleks nii Sinu kui Sinu pisikese jaoks turvaline ja meeldiv kogemus ning kasutusaeg võimalikult pikk, saadame Sulle juhised BIBS klaasist lutipudeli õigeks hoolduseks.

Lutipudel tuleb hoolikalt puhastada ja steriliseerida enne igat kasutuskorda, et kaitsta beebit bakterite eest ja hoida head hügieeni. 

 

Enne esimest kasutuskorda 

Steriliseeri lutipudel asetades kõik lutipudeli osad 5-ks minutiks keevasse vette.

Edaspidi puhasta lutipudel ja lutiots eraldi enne igat kasutuskorda.

Luti otsa puhastamine

Naturaalsest kummist lutiotsa puhastamiseks ja steriliseerimiseks aseta lutiots 5-ks minutiks keevasse vette. Seejärel aseta see puhtale rätikule ja lase õhu käes kuivada.

Ära unusta, et lutiots tuleb välja vahetada iga 4-6 nädala pärast. See on oluline ohutus- ja hügieeninõuete järgimiseks ja vältimaks olukorda, kus naturaalsest kummist luti ots on liiga suureks paisunud.

Kontrolli lutiotsa alati enne iga kasutuskorda ja vaheta see välja esimeste kahjustustunnuste ilmnemisel.

Hoiatus: Ära kasuta naturaalsest kummist luti steriliseerimiseks ja puhastamiseks mikrolaineahju või nõudepesumasinat ega hoiusta seda otsese päikesevalguse käes. 

BIBS klaasist lutipudel


Pudeli puhastamine


Klaasist pudeli ja kõigi teiste osakeste puhastamiseks pese need hoolikalt seebi ja kuuma veega või nõudepesumasinas. Pärast pesu loputa kõik osad alati keeva veega, et vältida seebijääkide ladestumist. Enne uuesti kasutamist lase kõigil lutipudeli osakestel täielikult kuivada.

Hoiatus:
Ära kasuta pudeli ja selle osakeste puhastamiseks ja steriliseerimiseks mikrolaineahju. Klaasist pudel kannatab küll mikrolaineahju kuumust, aga sellisel viisil pudeli puhastamine ei ole tootja poolt soovitatud.


Osta BIBS klaasist lutipudel siit

Babyluv Studio