Mida kinkida tähtpäevadel pere kõige pisematele? Kuna nii pisikestel veel oma erilisi soove ja unistusi ei ole, oleks kõige kindlam küsida beebi vanematelt, mida beebil vaja võiks minna. Juhuks, kui vanematel head ideed kohe võtta ei ole või soovid teha üllatust, oleme kokku pannud listi toodetest, mille üle rõõmustab kindlasti iga beebi ja lapsevanem - need teevad elu mugavamaks, mõnusamaks ja kingivad kauneid hetki kogu perele!

PS! Kui oled pisikese beebi ema või isa, saad siit kindlasti väärt ideid, mida oma pisikesele katsikuteks või kuusünnipäevaks lasta kinkida!

Moonie uinutavate helidega kaisukarud ja kaisujänesed

1. Moonie uinutavate helidega kaisukaru

Mooniet armastavad nii beebid kui lapsevanemad. See pole lihtsalt esimene kaisukas, vaid uneabiline, mille südames peituv mahe roosa müra uinutab ja rahustab väsinud beebit. Kõige ägedam Moonie juures on see, et seda kasutavad lisaks lastele ka nende vanemad - see tõesti toimib!

BIBS try-it luttide proovikomplekt

2. BIBS Try-It kollektsioon

Paljude luttide seast valiku tegemine võib osutuda keeruliseks ülesandeks. Try-it kollektsioonis on 3 erineva lutiotsaga BIBS lutti, millest pisike kindlasti omale meelepärase leiab ja vanematelt luti valimise protsessi stressi ära võtab!

Babyluv Studio meriinovillane õuekombe

3. Babyluv Studio meriinovillast õuekombe

Meie Põhjamaises kliimas on eriti oluline, et beebi oleks alati turvaliselt soojas. On raske leida kingitust, mis näitaks pisikesele rohkem, kui palju Sa temast hoolid, kui tõeliselt soe meriinovillane kombe külmaks talveperioodiks.

That's Mine seashell pehme peegel

4. That’s Mine Seashell pehme peegel

Hetkest, mil see merekarbikujuline pehme peegel meie valikusse tuli, on see olnud emade absoluutne lemmik! Oma olemuselt on see mõeldud küll beebi kaela ja nägemise treenimiseks, aga toimib imeliselt ka sisusutuselemendina.

5. Babyluv Studio meriino magamiskott

Meriinoriided on beebidele uneajaks kõige parem valik. Uuringud on näidanud, et meriinovillastes riietes magavad beebid paremini ja rahulikumalt - see kingib omakorda ka vanematele pikemaid unetunde. Meie absoluutne lemmik!

BIBS x Liberty tepitud tekk

6. BIBS X Liberty tepitud tekk

BIBS tepitud tekk on multifunktsionaalne toode, mida saab kasutada kaisutamiseks ning mängumatina käputamiseks kodus, aias või pargis. Luksuslik toode, milles Taani disain kohtub Briti mustripärandiga. 

Raamat Beebi päev, erguta beebi meeli, Baby book

7. Raamat "Beebi päev"

Seeria ‘’Erguta beebi meeli’’ on esimesel eluaastal ainsad raamatud, mida beebi vajab. Mustvalged kontrastsed pildid aitavad beebi nägemismeelt ja aju ergutada samal ajal kui väljatõmmatavad lehed arendavad motoorikat ja õpetavad seoseid looma.

Filibabba jahutav närimisrõngas

8. Filibabba jahutav närimisrõngas

Jahutav effekt on beebi tundlike igemete jaoks lihtsalt asendamatu! Usu meid, kui ütleme, et nii hammaste tuleku tõttu karjuva beebi vanemad kui naabrid tänavad Sind selle kingituse eest!

Charlie Crane NAHO tegeluskaar

9. Charlie Crane NAHO tegeluskaar

Kas beebil tegeluskaar on juba olemas? Tegeluskaar on ideaalne vahend lapse meelte stimuleerimiseks ja lõbustamiseks just kõige esimestel kuudel. NAHO puidust tegeluskaar on nii ilus, et seda on ka vanematel ilus vaadata!

Main Sauvage alpakavillast närimisrõngas

10. Main Sauvage alpakavillast närimisrõngas

Alpakavillast närimisrõngas on loodud selleks, et leevendada beebi sügelevaid igemeid ja stimuleerida armsa kellukeseheliga tema kuulmist. Ajatu kingitus ja imeline mälestus beebiajast.

 Suurema valiku beebidele ja vastsündinutele sobivaid kingitusi leiad meie kingituste kategooriast. Kui vajad kingituse valimisel abi, kirjuta meile või külasta meie stuudipoodi Põhjala tehases!

Babyluv Studio