Mida kinkida ühele tõelisele avastajale ja seiklejale? Meil on nii palju ideid! Eelkooliiga on põnev vanus, sest laps paneb end sellel ajal tõeliselt proovile ja on võimeline iga päev midagi uut õppima. Ka mängud muutuvad keerulisemaks ja fantaasia lendab kõrgemale kui kunagi varem. Seetõttu on eriti oluline, et ruum ja lapse asjad sellist raketikiirusel arengut väikelapsest koolilapseni võimalikult palju toetaks.

Panime kokku listi 10-st tootest, millega ei saa alt minna. Need on kingitused, mis lubavad lapsel oma piire avastada, mängida ja lõputult lugusid jutustada!

 

 

Babuluv Studio võlurull kingituseks

1. Babyluv Studio Võlurulli komplekt

Sadade perede poolt armastatud võlurull on ideaalne lõuend pisikesele kunstnikule! Veega joonistatud pilt haihtub rullilt justkui võluväega, luues taas ruumi uutele kunstiteostele.

Studio Noos nimeline personaliseeritud seljakott

2. Studio Noos personaliseeritud seljakott

Tõeliselt äge nimeline seljakott pisikesele seiklejale! Imepehmest kangast seljakott sobib ideaalselt lapse esimeseks seljakotiks mahutades kõik lapse jaoks tähtsad asjad.

Suur supervõimete raamat

3. Suur supervõimete raamat

Meil kõigil on omadused ja oskused, mis teevad meid eriliseks. Mõni oskab hästi süüa teha, teine ​​armastab üle kõige tantsimist, kolmandal on looduses toimuval silm peal, neljas naudib matemaatikat. 
Psühholoogi, ema ja tunnustatud kunstniku ühine raamat annab mõtlemisainet: mis teeb sind ainulaadseks?

Egmond Toys seenelamp

4. Seenelamp

Väike seenelamp avab terve unistuste maailma. Öövalgusti annab väga pehme valguse ning aitab pisikestel mõnusalt magama jääda. Lamp on kena dekoratiivese nii põledes kui kustus olles.

Maileg hiired

5. Maileg hiired

Mailegi hiirekeste ajatu maailm on täidetud imeilusate aksessuaaride ja dekoratsioonidega, mis pakuvad pikkadeks aastateks rõõmu ja silmailu kogu perele ja sõpradele!

Grapat puidust komplektid, avatud mäng

6. Grapat puidust mängukomplektid

 

Grapat on loonud hulga toredaid mängukomplekte, mis lasevad lapsel tõeliselt särada. Grapati käsitsi valmistatud puidust mänguasjad ja kujukesed lubavad lapsel loominguliselt mängida, eksperimenteerida ja avastada.

 

Konges Slojd nukuvanker

7. Konges Sløjd nukuvanker

See imeilus vintage stiilis nukuvanker on miniatuurne variant vankrist, kus laps võibolla kunagi ise oma beebipõlve veetis. Väga oodatud kingitus lapsele, kes armastab oma nukukeste eest hoolitseda.

Crayon Rocks sojavahast kriidid

8. Crayon Rocks sojavahast kriidid

Ergonoomilise kujuga erksavärvilised kriidid annavad lastele võimaluse luua tõeliselt uhkeid kauni tekstuuriga kunstiteoseid. Ühtlasi nii arengule kasulik kui lapsele põnev kingitus!

Glo Pals helendavad vannikuubikud

9. Glo Pals sensoorsed helendavad vannikuubikud

Need unikaalsed vees aktiveeruvad kuubikud viivad lapse uude loomingulise mängu dimensiooni. Kuubikud muudavad vanniskäigu lõbusaks, aga on ideaalne vahend ka visuaalset stimulatsiooni soodustavatele sensoorsetele mängudele.

Babai puidust kiik

10. BABAI puidust kiik

Kiikumine on üks meeldejäävamaid tegevusi lapsepõlvest! Babai naturaalsest puidust kiik pole mitte lihtsalt ilus ja stiilne, vaid seda on lihtne ka kõikjale kaasa võtta ja paigaldada - see mahub isegi seljakotti!

 

Suurema valiku 3-7-aastastele lastele sobivaid kingitusi leiad meie jõulukingituste kategooriast. Kui vajad kingituse valimisel abi, kirjuta meile või külasta meie stuudipoodi Põhjala tehases!

Babyluv Studio