Väikelastele on kõige lihtsam rõõmu teha - kõik on nende jaoks uus ja siiralt huvitav. Kui otsid aga kingitust, mis pakuks neile huvi pikemaks ajaks ja samal ajal aitaks ka selles vanuses olulisi oskusi arendada, muutub valik natuke keerulisemaks. Tuleme Sulle appi! Babyluvi oleme teadlikult valinud tooted, mis lisaks lapsele rõõmu ja ilu pakkumisele ka tema arengut toetavad. Vaatame mõned neist koos üle!

Konges Slojd käimistugi

1. Konges Sløjd käimistugi

Suurepärane abiline pisikesele, kes alles käimist õpib ja tore mängukaaslane juba iseseisvalt ringi jooksvale lapsele. Stiilne käru on väga praktiline ja sobib ideaalselt ka mänguasjade hoiustamiseks!

BIBS wobbly ladumistorn

2. BIBS Wobbly ladumistorn

Ladumistorn on üks tõeliselt mitmefunktsionaalne mängukaaslane, millel on lõputud kasutusvõimalused nii liivas kui vees – piirid seab vaid kujutlusvõime, mida pisikestel on teadagi palju!

KONGES SLØJD nukukäru, nukuvanker

3. Konges Sløjd nukukäru

Nukukäru, mis on nii ilus ja stiilne, et tahaks seda isegi kasutada! Ajatu disainiga käru pakub rõõmu rollimängudeks nii tüdrukutele kui poistele.

Raamat

4. Raamat "Anni ja Sassuga unemaale"

Aeg on reisida Unistustemaale! Tõelisest sõprusest rääkivast raamatust saab kiiresti lapse lemmik raamat, mida koos ema ja isaga enne magama jäämist ikka ja jälle avastada.

Konges Sløjd puidust tegeluskuubik

5. Konges Sløjd puidust tegeluskuubik

Kvaliteetne tegeluskuubik on valmistatud pöökpuust ja metallist. See arendab lapse meeli ja motoorseid oskusi läbi interaktiivse mängu, erinevate tekstuuride, kujude ja väljakutsete kaudu. 

Olli Ella Dozy Dinkum nukk

6. Olli Ella Dozy Dinkum nukk

Üliarmsad nukud on ideaalses suuruses, et neid mõnusalt kaisutada ja nendega mängida. Olli Ella Dinkum nukul on armas tikitud nägu, vahva juuksepahmakas ning seljas ühes tükis body. Nukku on mugav kaissu võtta, sest selle keha ja kehaosad on igat pidi painduvad.

Grapat puidust komplektid, avatud mäng

7. Grapat puidust komplektid

Grapat on loonud hulga toredaid mängukomplekte, mis lasevad lapsel tõeliselt särada. Grapati käsitsi valmistatud puidust mänguasjad ja kujukesed lubavad lapsel loominguliselt mängida, eksperimenteerida ja avastada.

Wobbel Original puidust tasakaalulaud

8. Wobbel Original tasakaalulaud

Kaasaaegse disainiga minimalistlik tasakaalulaud, mis on kasulik ja põnev igale lapsele. See arendab tasakaalu, kreatiivsust, soodustab vaba mängimist ja mis peamine - see pakub põnevust aastateks!

Baghera tõukeauto

9. Baghera tõukeauto

Päris oma vintage auto Sinu pisikesele sõbrale! Lisaks absoluutselt vaimustavale väljanägemisele arendab see ka lapse motoorseid oskusted ja tasakaalu - laps õpib tõukeautoga kiiresti, kuidas edasi liikuda ja manööverdada.

That's Mine mängutunnel

10. That's Mine mängutunnel

Superlahe mänguasi lastele, mis on ühtlasi ka ilus dekoratsioon lastetuppa! Üksi või sõpradega mängides - rõõmukilked on garanteeritud!

 

Suurema valiku väikelastele sobivaid kingitusi leiad meie kingituste kategooriast. Kui vajad kingituse valimisel abi, kirjuta meile või külasta meie stuudipoodi Põhjala tehases!

Babyluv Studio