Emadus on kaunis teekond, täis rõõmu, armastust ja lugematul hulgal väärtuslikke hetki. Siiski toob see kaasa ka omajagu väljakutseid, eriti imetavate emade jaoks. Üks suur väljakutse, millega imetavad emad silmitsi seisavad, on võimalus imetada oma beebit mugavalt, säilitades samal ajal privaatsuse ja diskreetsuse avalikes kohtades. Õnneks on imetamisriided ja nende kättesaadavus toonud kaasa murrangulise muutuse, et imetamiskogemus oleks emade jaoks lihtsam ja mugavam.

Selles blogiartiklis käsitlemegi imetamisriiete eeliseid ja selgitame, miks need on imetavate emade riidekapis hädavajalikud.

Babyluv Studio puuvillane öösärk


Kas teadsid? 

Uuringud on näidanud, et mugava ja kauni riietuse kandmisel võib olla positiivne mõju ema emotsionaalsele heaolule imetamisperioodil. Funktsionaalsed ja stiilsed imetamisriided võivad tõsta ema enesekindlust ja aidata luua tugevamat sidet ema ja beebi vahel.

Ligipääsetavus

Imetamisriided on spetsiaalselt disainitud koos strateegiliselt asetsevate avade või klappidega, mis võimaldavad hõlpsat juurdepääsu rinnaga toitmiseks. Olgu selleks siis imetamispluus, kleit või pusa, tagavad need rõivad diskreetse ja vaevata juurdepääsu, nii et beebit saab toita kiirelt ja muretult igal ajal ja kõikjal.


Mugavus

Imetamine võib olla aeganõudev tegevus, mis nõuab emalt pikalt ühes asendis viibimist. Pehmetest, hingavatest ja venivatest kangastest valmistatud imetamisriided on seljas mugavad ja kohanduvad emade muutuvate kehavormidega. Imetamisriided aitavad lõõgastustuda ja nautida imetamiskogemust, pakkudes liikumisvabadust ja mugavust ilma välimuses järeleandmisi tegemata.

Tajinebanane t-särk open bar


Diskreetsus

Privaatsuse säilitamine avalikes kohtades imetamisel on paljude emade jaoks murekoht. Imetamisriided pakuvad sellele probleemine lahenduse. Nutikalt peidetud avad või klapid pluusidel, pusadel ja kleitidel võimaldavad emadel imetada diskreetselt igal pool, ilma et see tõmbaks tarbetut tähelepanu.


Siilne disain

Möödas on ajad, mil imetamisriided olid inetud ja lohvakad rõivaesemed. Tänapäeval on imetamisega seotud moelooming käinud käsikäes kaasaegsete emade nõudmistega. Imetamisriided on saadaval mitmesugustes stiilsetes disainides, šikkadest pluusidest, kleitidest ja kombinesoonidest kuni funktsionaalsete, kuid samas moekate imetamisrinnahoidjateni. Need rõivad on loodud selleks, et imetavad emad tunneksid end enesekindlalt ja kaunilt ning saaksid rõhutada oma individuaalset stiili, samal ajal pöörates tähelepanu beebi vajadustele.

Tajinebanane pidulik imetamispluus


Mitmekülgsus ja kestvus

Üks imetamisriiete märkimisväärsemaid omadusi on nende mitmekülgsus. Paljud imetamisriided on nutikalt disainitud nii, et need sobivad nii raseduse ja imetamise ajaks kui ka pärast imetamisperioodi lõppu, muutes need suurepäraseks investeeringuks. Imetamisriided võimaldavad emadel tunda end mugavalt ja stiilselt kogu imetamisteekonna vältel, pikendades garderoobi kasutusiga sellest perioodist kaugemalegi.


Babyluv Studio imetamisriided

Babyluv Studio Mom Collection on loodud kõigile emadele andmaks edasi meie siirast imetlust – õrnad ja hoolitsevad, aga seejuures alati nii tugevad ja vastupidavad. Kollektsiooni kandvaks jooneks on puuvillane musliinkangas, mis on imepehme, hingav ja vastupidav, muutudes iga pesuga veelgi pehmemaks. Nii nagu ema on ema iga päev, on ka Mom kollektsioon loodud koos temaga kestma. Riided on disainitud kaunistama emasid ja naisi igas eluetapis. Need on ideaalsed igapäevaks kandmiseks, samuti sobivad lõiked raseduse ja imetamise perioodiks.

Babyluv Studio musliinist imetamisriided


Tajinebanane imetamisriided

Toetamaks imetavaid naisi, asutas Prantsuse ettevõtja Alison Cavaille aastal 2018 rõivabrändi nimega Tajinebanane, mis pakub võimalust nautida emaduse võlusid uues võtmes. Endine hooldusõde, praegune disainer, töötab nüüd ökoloogiliselt vastutustundlikus perefirmas Portugalis, kasutades vaid Oeko-Tex® sertifitseeritud orgaanilist puuvilla.

Alates dressipluusidest kuni kampsunite, kleitide, T-särkide ja isegi ujumistrikoodeni, on igal Tajinebanane’s rõival külgedel lukk või trukid, mis võimaldab diskreetselt, mugavalt ja stiilselt imetada.

Tajinebanane on uhke selle üle, et töötab koostöös tarnijatega, kes järgivad teatud standardeid ja tagavad iga toote puhul range kvaliteedikontrolli. Nad teevad koostööd tarnijatega Itaaliast, Bulgaariast, Prantsusmaalt ja Portugalist, kuna iga riik omab oma eripära ja tugevusi, mis on Tajinebanane'i jaoks olulised. See võimaldab neil luua kvaliteetseid tooteid, mis on kooskõlas nende eetiliste ja keskkonnaalaste väärtustega.

Tänapäeval lansseerib Tajinebanane'il umbes sadakond rõivamudelit aastas.
Nende slogan on - Breastfeeding. Anywhere. Anytime. Rohkem kui lihtsalt slogan, on see õigus. Ema õigus omada kontrolli oma keha üle nii kodus kui avalikes kohtades.

Tajinebanane imetamiskampsun


Imetamisriided muudavad imetamise teekonna hõlpsamaks, mugavamaks ja nauditavamaks. Need rõivad on muutnud imetavate emade jaoks viisi, kuidas hoolitseda oma beebi eest, samal ajal säilitades oma isiklikku riietumisstiili.

Vaata kõiki imetamisriideid

Babyluv Studio